Det är svinkallt!!!

Jag har landat i Sverige och sovit min första natt här. Jag har haft tre helt fantastiska månader och jag kan inte förstå att de är över. Det sista veckorna har varit så proppfulla med aktiviteter att jag inte har uppdaterat bloggen. Jag har helt enkelt inte prioriterat att sätta mig framför datorn i så lång tid. Att vara hemma i kalla Sverige känns overkligt. Jag har klarat att adapterat ett levnadsätt i Thailand som är omöjligt att leva här, och jag längtar fruktansvärt mycket tillbaka. På mer än halva vägen hem från Thailand har jag gråtit och min tankar går hela tiden tillbaka till hur jag ska kunna resa tillbaka till mitt paradis. För mig är det Koh Tao som gäller. Jag tycker att Tao är den mest perfekta ön för mig. Jag älskar människorna där och den perfekta mixen av att kunna festa, ta det lugnt och alla aktiviteter som erbjuds. Jag kommer garanterat att åka tillbaka och jag är evigt tacksam till Oskar som tipsade om att åka dit. Vi var där i januari och jag avslutade min resa där.
Jag måste också säga att jag är så otroligt glad över att ha fått träffa alla fantastiska människor på min resa. Några kommer vara vänner för livet.
Här kommer några godbitar från mina sista veckor i paradiset!
New Heaven Café, himmelskt gott!
Rislampa på alla hjärtans dag :)
Nästan hela familjen samlad, Christine fattas på bilden, men hon anslöt gruppen någon timme senare :)
Snyggaste tjejerna på Koh Tao!
På väg till Freedom beach <3
vattenpipa!
Fina rottwilern på Koh Tao Island Resort
Flying Tranpeze!!!!
Split! Inte helt finslipad...
Perfect! That would be a catch!
Split!
"Hop!"
Phil och Daniel förbereder sig.
Daniel in aktion!
The Whip!
Catch and let go :)
Flying Tranpeze med Daniel i en catch :)
Två olika trick, båda med lyckade catch :)
Nästan hela Flying Tranpeze gänget. De fantastiska grabbarna Phil och Carl fattas.
Morgon vid min bungalow.
Daniels nya profilbild? Hahaha
Coolaste bartendern på Tao Daniél, och supersöta tjejerna Sofia och Anna <3
Utgång!
Min sista solnedgången på Koh Tao...för den här gången!
<3<3<3

Åter på Koh Tao!

Efter att ha rest runt i Thailand och besökt många öar har jag kommit fram till att Koh Tao är den ön som jag trivs bäst på. Därför åkte jag och Christine hit i tisdags. det var en lång resa från Koh Chang, över 25 timmar lång med minibuss, båt, minibuss, buss och så båt igen. På vägen mötte vi Nataly som nu bor tillsammans med oss :)
Här har vi det super, har hyrt moppar och varit på underbara Freedom Beach, tagit massor av massage, fått våra naglar fixade, ätit fantastisk (läs dyr) tapas och sett en jätte rolig dragshow. Vi bor i en fin bungalow precis vid stranden just nu, men imorgon ska vi antagligen flytta till ett lite billigare rum på Bans, eftersom både jag och Nataly vill dyka och vi då kan få rabatt på boendet om vi bor där. Jag står i valet och kvalet om jag ska ta mig råd att ta advanced kursen i dykningen. Frågan är om jag ska ta mig råd till det eller spara pengar men ändå kunna ta 5-7 dyk men utan att gå ner på 30 meter djup. Får se hur det blir...
Alla bilder är från Christine
Ett försök att få lite sömn i väntan på båten från Chumphon till Koh Tao, gick inget vidare för min del...
Jag, Christine och Nataly på Fishbowl :)
Duktiga fotografen Christine klarar alltid att fånga vackra solnedgångar på bild.
Sairee Beach, Koh Tao
Christine den fine på väg till Freedom Beach
En av alla massages vi har fått, och fler ska det bli innan det blir hemfärd!
Dragshow, och ja, det är män, allihopa. Varenda tjej var grön av avund, de flesta kunde ha gjort vad som helst för den kroppen!
<3<3<3

Ri elefant og "cookingclass"

Jeg og Christine koser oss på Koh Chang, vi har blitt kjenne med mange hyggelige mennesker og fått oppleve en del nye ting på disse fire dagene. Igår re og badet vi med elefanter og idag tok vi en "cookingclass" hvor vi ble introdusert til det thailendske kjøkkenet.
Om noen dager drar vi videre til Koh Tao <3
Jeg, lykkelig over litt skandinavisk mat. Bernard fra Spania i bakgrunden, én av våre nye venner.
Banana Panncake med sjokolade!
Det er morsomt å bade med elefanter!
Vi var heldige å fikk ri fra vannet opp til campen :)
Christine fikk sitte forran denne gangen :) Jungelkvinnen "min" ;)
De flinkeste kokkene i Thailand!
<3<3<3

Chiang Mai och Christine!

Efter att Oskar åkte tog jag bussen till Chiang Mai i norra Thailand. Chiang Mai är en väldigt fin och mysig stad, det finns mycket att göra men jag ville spara lite pengar så jag slappade mest och så var jag på den lokala nattmarkanden (som stängde kl 23...) både lördag och söndag. Jag hade mycket hemlängtan och det var jobbigt att vara kvar när Oskar åkte. Jag måste erkänna att jag hellre hade följt med honom hem, än att vara kvar här. Tack ock lov kom Christine några dagar senare och henne har jag verkligen längtat efter! Vi sov en natt i Bangkok och jag visade henne runt på Khosan Road. Vi åkte vidare till Koh Chang där jag och Oskar har varit tidigare. Vi trivs här och imorgon ska vi bada och rida med elefanter! På söndag ska vi gå en snabbkurs i thailändsk matlagning. Annars fyller vi dagarna med sol och bad, goda måltider och massage. Äntligen reser vi tillsammans, det har vi pratat om sedan vi blev bundisar. Livet är oförskämt bra!
Finaste tjejerna på Khosan Road ;)
Jag och Christine + Koh Chang = <3
Moppe har vi såklart hyrt :)
Christine har blivit uppäten av okända kryp... "Au"!
Kor utanför våran bungalow...De brukar sola sig medan de ligger i vattenpölen :)
<3<3<3

RSS 2.0